ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ

 

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΦΤΣΗ.

Ο πολιτικός Φορέας του ΕΘΝΟΥΣ των Ελλήνων, η Ε.ΣΥ. κατέθεσε τις Προγραμματικές της Δηλώσεις στον Αρειο ΠΑΓΟ στις 4 Σεπτεμβρίου του 2015 με αριθμό πρωτοκόλλου 6199. Η πράξη αυτή δεσμεύει νομικά τον Φορέα και αποκλείει κάθε υπαναχώρηση και κάθε απόκλιση από τον προγραμματισμό αυτόν χωρίς βαρύτατες συνέπειες.  Βέβαια όλες οι δηλώσεις είναι μελετημένες και σχεδιασμένες λεπτομερώς με πρόβλεψη του τρόπου και των οικονομικών πόρων. Ο πρόεδρος του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ φορέα,  ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος φροντίζει πάντα να πράττει πρώτα και μετά να αναφέρεται στα πεπραγμένα του, έχει εξασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους με αφθονία ώστε η εκτέλεση όλου του περιεχομένου των Δηλώσεων να είναι ασφαλής στην ακρίβεια τους.

Είμαστε όντα που ερχόμαστε στον κόσμο αυτόν, όπου προβλέπεται να έχουμε σώμα κατάλληλο για τις συνθήκες του επιπέδου του κόσμου μας, και προβλέπεται να ανήκουμε σε μία ολότητα που λέγεται οικογένεια, που λέγεται κοινωνία. Τοποθετούμαστε σε ένα περιβάλλον ΠΟΥ η υγεία του οποίου είναι παράγων διαπλαστικός για εμάς και ταυτόχρονα αντανακλά, επηρεάζεται και διαμορφώνεται από την δική μας υγεία. Αυτή η υγεία είναι η ισορροπία και η αρμονία που διέπει τις λειτουργίες μέσα μας, μέσα στον περιβάλλοντα κόσμο μας και ανάμεσα στον οργανισμό μας και στο περιβάλλον μας.

Κάθε τόσο χάνουμε αυτή την δυναμική αρμονική και ισορροπημένη σχέση και τότε αρρωσταίνουμε και για την αποκατάσταση της ισορροπίας και αρμονίας του οργανισμού μας είναι απαραίτητη η θεραπεία, η υπηρέτηση δηλαδή των αναγκών του οργανισμού μας που αγωνίζεται να επαναφέρει την ισορροπία και την αρμονία, την ίαση του οργανισμού ως συνόλου.

Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει προτεραιότητα στην υγεία τόσο στην πρόληψη όσο και στην αποκατάσταση της. Και έχει φροντίσει για την αφθονία πόρων για την υλοποίηση όλων των σχεδίων της ολικής ανάπλασης του βίου σε αυτή την χώρα. Μικρό μέρος των οικονομικών πόρων είναι αποτυπωμένοι στους εθνικούς ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ του κράτους και μπορεί ο καθένας να τους αναζητήσει στα ΦΕΚ αρκεί να πληκτρολογήσει τους αριθμούς των νόμων  4352/ 7 Δεκεμβρίου 2015   όπου τα έσοδα είναι 583.281.567.000  και τον  Νόμο 4651/19-12-2019 δηλαδή τον ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ για το 2020, όπου θα τον δει στα 679.144.145.000 ευρώ και αν θέλει μπορεί να τους συγκρίνει με τον νόμο πχ. 4311 /12/12/2014 όπου τα έσοδα ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΚΑΝ στα 148.112.000.000. Βλέπει κανείς την μεγάλη διαφορά, το τεράστιο άλμα, που αναφέρεται ως εσωτερικός δανεισμός. Και αναρωτιέται κάποιος, ποιος είχε τα χρήματα αυτά να τα δανείσει την Ελληνική Δημοκρατία; 

Τα νοσηλευτικά μας ιδρύματα σήμερα είναι προσανατολισμένα στην επισκευή του σώματος μέσω κυρίως της λεγόμενης τεχνολογίας. Ο άνθρωπος υποβαθμίζεται στον κατώτερο του παρονομαστή, στο σώμα του, και η νόσος θεωρείται ότι οφείλεται σε δυσλειτουργία των μηχανισμών του σώματος του. Διενεργούνται πολλές εργαστηριακές βιοχημικές, μικροσκοπικές, απεικονιστικές εξετάσεις που θα ανιχνεύσουν βιοχημικές, ιστικές και ανατομικές μεταβολές και καταβάλλεται προσπάθεια εξισορρόπησης της βιοχημικών αυτών μεταβολών και ανισορροπιών. Την ίδια στιγμή δεν λαμβάνεται υπόψη ότι αυτές είναι σκόπιμες για την όλη διαδικασία της αποκατάστασης της ισορροπίας και αρμονίας από τον ίδιο τον οργανισμό. Όλη η θεραπευτική προσπάθεια του οργανισμού απαιτεί ελαφρά όξινο περιβάλλον για να αποδώσουν οι μηχανισμοί του. Ετσι κατά την περίοδο του ύπνου,  όπου γίνονται οι θεραπευτικές λειτουργίες, το εσωτερικό περιβάλλον γίνεται περισσότερο όξινο και αυτό είναι φυσιολογικό και είναι στόχος θεραπείας εκτός και εάν πηγαίνει σε υπερβολή οπότε χρειάζεται κατάλληλη διόρθωση.     

Είναι ανάγκη το σύστημα υγείας να γίνει περισσότερο ανθρωποκεντρικό με όλη την σημασία του όρου, δηλαδή να δίνεται μεγάλη σημασία, η κυριότερη σημασία στον παράγοντα άνθρωπος ως μια ολότητα και να αναζητιέται η αιτία της απώλειας της υγείας στον ψυχονοητικό του χώρο γιατί αυτός είναι που κυβερνά και επηρεάζει τις σωματικές λειτουργίες,  ώστε αυτές να τον βοηθούν ανά πάσα στιγμή να ανταπεξέρχεται στις προκλήσεις του περιβάλλοντος του.

Στις ημέρες της Ελλήνων Πολιτείας λοιπόν θα ενθαρρυνθεί η έρευνα προς την πραγματική αιτία των ασθενειών.

Είναι παρατηρημένο ότι οι ασθενείς που νοσηλεύονται σε θαλάμους με θέα ωραία φυσικά τοπία, η ανάρρωση τους γίνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Οι νοσοκομειακές εγκαταστάσεις λοιπόν θα πρέπει να σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Ελληνα, δηλαδή τις ανάγκες του όλες, σωματικές, ψυχικές και πνευματικές, ώστε η παραμονή του να είναι κατά το δυνατόν ιδανικότερΗ.

Η γεωμετρία είναι Αρχή της Δημιουργίας, και τίποτε που ανήκει σε αυτήν δεν εξαιρείται. Οι αναλογίες στα αρχιτεκτονήματα, επηρεάζουν την ροή της ενέργειας και επιβάλλουν ενεργειακές και συναισθηματικές καταστάσεις και συνθήκες στα όντα που είναι πλησίον τους.

Είναι γνωστό ότι τα χρώματα ασκούν τεράστια επίδραση στον άνθρωπο και στα άλλα έμβια ΟΝΤΑ και έχουν ιδιότητες που είναι γνωστές σε αυτούς που τα χρησιμοποιούν για να θεραπεύουν.

Η αρμονία των σχημάτων, των γραμμών, η όλη γεωμετρία και η αισθητική του χώρου επηρεάζει την ενέργεια μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό και τον βοηθά ή τον εμποδίζει στην προσπάθεια του να θεραπευτεί.

Σε όλα αυτά είναι ανάγκη να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή.

Σήμερα με όλη αυτή την φτωχοποίηση που επιβλήθηκε στην χώρα μας το προσωπικό αντί να αυξάνεται λόγω των αυξημένων αναγκών νοσηλείας μειώθηκε.

Το νοσηλευτικό προσωπικό ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είναι επαρκές σε αριθμό, σε επαγγελματική κατάρτιση και με την κατάλληλη παιδεία. Ο βιοπορισμός δεν είναι η κατάλληλη αιτία για να ακολουθήσει κάποιος κάποιο επάγγελμα, ούτε και ο πλουτισμός. Είναι η ικανοποίηση της εσωτερικής κλίσης και αναζήτησης που θα πρέπει να οδηγούν σε κάθε επάγγελμα και την προκειμένη περίπτωση του νοσηλευτή.

Σήμερα το ιατρικό προσωπικό, και αυτό είναι προσανατολισμένο περισσότερο στις επιδιώξεις των φαρμακευτικών εταιριών που είναι η απόκτηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερων κερδών και αυτό κατ’ επίφαση για το καλό των ασθενών, ουσιαστικά όμως προς ίδιον όφελος και απόκτηση δύναμης προς επιβολή επί των ανθρώπων.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες εδώ και πολλές δεκαετίες, με δέλεαρ το χρήμα κατάφεραν να ποδηγετήσουν την σημερινή επικρατούσα δυτική ιατρική και να την οδηγήσουν στον δρόμο που επέλεξαν αυτές και συνεχίζουν να το κάνουν ελέγχοντας τις μεγαλύτερες ιατρικές εταιρίες και ερευνητικά κέντρα, πιέζοντας και φιμώνοντας οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους και λογοκρίνοντας όλη σχεδόν την ιατρική βιβλιογραφία, ωθώντας στο περιθώριο όσους δεν συμφωνούν να υπηρετούν τα συμφέροντα τους.

Και επειδή το κύριο μέσον τους και εργαλείο είναι το χρήμα, η Ελλήνων Πολιτεία, έχει μέσα στους σχεδιασμούς της να απαλλάξει το ιατρικό και άλλο επιστημονικό προσωπικό από την οικονομική πίεση, ώστε ο δίκαιος εαυτός του καθενός, να μπορεί να επικρατεί και να προσφέρει αληθινές υπηρεσίες στο σύνολο των πολιτών χωρίς διάκριση και με την ευχαρίστηση που προσδίδουν η εκτέλεση του καθήκοντος και οι έμφυτες αρετές του καθενός.   

Μέσα σε ένα νοσοκομείο οι νοσηλευόμενοι έχουν ποικίλες ανάγκες εκτός από τις ιατρικές. Η μέριμνα που απαιτείται είναι όχι μόνο να επανέλθει η υγεία αλλά και να υπάρξει η κατάλληλη φροντίδα ώστε ο άνθρωπος να μάθει να παραμένει υγιής. Η ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία αποτελεί μεγάλη ανάγκη και το κατάλληλο προσωπικό θα πρέπει να είναι έτοιμο και ικανό να την προσφέρει. Ο υγιής και ικανοποιημένος πολίτης είναι κεφάλαιο για την Πολιτεία που είναι προσανατολισμένη στο να επιδιώκει την υψηλή αποστολή της που έχει να κάνει με την επέκταση και τον αντικειμενικό εμπλουτισμό της Δημιουργίας.

Μια από τις 12 Αξίες που δομούν Ολη την Δημιουργία και τον άνθρωπο και που μαζί με τις 18 Αρχές και τους 3 Πολιτειακούς νόμους συναποτελεί τα 33 Αξιακά Πρωτόκολλα[i], είναι η αισθητική που, όπως αναφέρεται, είναι οτιδήποτε διαπερνώντας μέσα από τις αισθήσεις μας καλύπτει την ευαισθησία που έχουμε έμφυτη μέσα μας.

Η αισθητική, μια από τις Αξίες, ανελίσσει τον άνθρωπο καθώς τον ωθεί στην βίωση όλων των άλλων αξιών, στην βίωση του μέτρου, τον ωθεί στο να βαδίσει την οδό της μεσότητας, την βασιλική οδό, το ηρωικό μονοπάτι, που τον οδηγεί στην κορυφή της γνώσης του εαυτού, στην Θέωση. Είναι αυτή που ξυπνά μέσα μας ότι πιο υψηλό έχουμε και είναι δύναμη που μας κινεί. Η στρέβλωση της έχει όλα εκείνα τα νοσηρά αποτελέσματα που αργά ή γρήγορα συμβάλλουν στην δημιουργία των προϋποθέσεων, που οπωσδήποτε υποβαθμίζουν τον ανθρώπινο βίο και ενδεχομένως οδηγούν στην πυροδότηση βιολογικών αποκρίσεων σε περιβαλλοντικές προκλήσεις και τις οποίες αποκρίσεις συνηθίζουμε να αποκαλούμε ασθένειες.

Οτιδήποτε διαπερνά τις αισθήσεις μας και αποτυπώνεται στον εγκέφαλο και οδηγεί στην δημιουργία εντυπώσεων μέσα μας για των εξωτερικό κόσμο, ωθεί προς κατεύθυνση ανοδική, ή καθοδική ή παραμονή χωρίς άμεσο αποτέλεσμα. Όμως, σε έναν κόσμο όπου όλα ρέουν και κινούνται, η στάση ισοδυναμεί με οπισθοχώρηση. 

Η αποστασιοποίηση μας από την Νομοτέλεια της Δημιουργίας εκτός του ότι είναι προδοσία κατά του εαυτού, μας βάζει και σε ένα μονοπάτι που το έδαφος του μπορούμε να το φανταστούμε ως κινούμενο προς τα κάτω, και η στάση για μια στιγμή σημαίνει κατέβασμα και απαιτούνται σοβαρές προσπάθειες  για άνοδο εφόσον καταβάλλονται.

Οτιδήποτε εναρμονίζεται με την Κοσμική Γεωμετρία, την Αρμονία την Αλήθεια και τις άλλες Αξίες, μας θυμίζει την προέλευση μας και τον προορισμό μας. Οτιδήποτε περνά μέσα από τις αισθήσεις μας αποτυπώνεται στα κύτταρα μας και διέπει την λειτουργία τους. Ένα ασύμμετρο σχήμα, τρίγωνο ή τετράγωνο κλπ οδηγεί σε ανάλογα αποτελέσματα μέσα μας και η αποτύπωση του σχεδόν πάντοτε είναι υποσυνείδητη. Ειδικά αυτά που δεν προσέχουμε είναι αυτά που περνάνε κάτω από την συνειδητότητα μας και αποτυπώνονται στον υποσυνείδητο νου και ρυθμίζουν τις επιλογές μας και τις προτιμήσεις μας.  

Εργο λοιπόν της Ελλήνων Πολιτείας θα είναι και η φροντίδα να κατασκευάζει τα νοσοκομεία σε περιβάλλον τέτοιο που να ικανοποιεί την αισθητική των πολιτών της στον σε ύψιστο βαθμό. Και το περιβάλλον αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από την ίδια την Μητέρα Φύση, που αυτή μας γεννά, μας ανατρέφει και μας χαίρεται όταν την σεβόμαστε και αμοιβαία την φροντίζουμε και ακόμη έχει πολύ υπομονή και ανοχή μέχρι τα παιδιά της να αντιληφθούν την αξία της και να διορθώσουν την συμπεριφορά τους για να μπορούν να την χαίρονται.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

11.0 ΝΕΡΟ

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούςτου πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

21.0     ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

21.1.    Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.

21.2.    Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί.

21.3.    Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.

21.4.    Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

21.5.    Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

21.6.    Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.

21.7.    Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.

21.8.    Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.

21.9.    Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.

21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).

21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι’ αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.

21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια