ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Στα Άδυτα Της Μασονίας Πολιτικοί Και Ιερείς Σοδομιστές Αποκαλύψεις Από Έναν Μασόνο 90 ού Βαθμού Για Τον Ρόλο Της Μασονίας Και Την Σχέση Της Με Τον Παπισμό Και Όχι Μόνον...





Στα άδυτα της Μασονίας πολιτικοί και ιερείς σοδομιστές. Αποκαλύψεις από έναν μασσόνο 90ού βαθμού, για τον ρόλο της Μασσονίας και την σχέση της με τον Παπισμό και όχι μόνον... (2 βίντεο)

Δυστυχώς, αν και κάποια βιβλία θα έπρεπε να βρίσκονται σε όλες τις βιβλιοθήκες των πολιτών, ώστε η γνώση για ότι συμβαίνει στην ανθρωπότητα, να γίνει οικεία και να υπάρξει αντίσταση από τον λαό ή και τους λαούς, λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τι σημαίνει ΜΑΣΣΟΝΙΑ, ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ, ΝΑΖΙΣΜΟΣ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… και κυρίως ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ανεβαίνουν τα σκαλιά της εξουσίας…




Ας δούμε τώρα και τα… “εντός του Χριστιανισμού, από τους ιεράρχες”…

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ, ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Μήπως να θεωρήσουμε πως το σχόλιο στο παρακάτω αποκαλυπτικό θέμα, αληθεύει;;;

“ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ η ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ.λ.Π ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ 18ο ΒΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ….ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΟΔΟΜΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ…ΔΗΛΑΔΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΣΕΞ,ΚΟΙΝΩΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑΤΑ ,ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ “ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ ΔΗΛΑΔΗ ΤΣΑΚΡΑ …Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ “ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ” ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ Ο ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ….ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ “ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ”…

ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.”ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.



Λοιπόν αληθεύουν τα όσα αναφέρει το σχόλιο, μήπως εξηγούνται πολλά για την αδιάφορα προκλητική θέση του Ιερώνυμου και των μητροπολιτών, στο θέμα των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, στο θέμα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, και την υποταγή τους στο θέμα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ;;;

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ;;

 Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τιμήθηκε με τον ΜΑΣΟΝΙΚΟ αστέρα των Ναϊτών

 Οι σχέσεις του αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου με το Τάγμα των Ναϊτών χρονολογείται από… το 2009 την εποχή που τιμήθηκε με τον Αστέρα του Τάγματος των Ναϊτών  και του απενεμήθη το σχετικό Δίπλωμα καθώς και επιταγή 1.000 δολαρίων ως πρώτη δόση για τα έργα επισκευής του Καθεδρικού Ναού.
Αυτό διαβάζουμε σε δημοσίευμα του εντύπου “Ναϊτικά Νέα”.
 
Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα διαβάζουμε ότι ο μακαριώτατος έδωσε τον Νοέμβριο του 2009 εντολή στον μητροπολίτη Μαραθώνος κ. Μελίτωνα να παραστεί ως εκπρόσωπός του σε «Τελετή Περικοσμήσεως των Νέων Ιπποτών».
 
Διαβάζουμε λοιπόν στα Ναϊτικά Νέα (τεύχος 1-Ιανουάριος-Μάρτιος 2010), στην τέταρτη σελίδα:

“Στις 27 Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, ο Μέγας Διοικητής του Παγκοσμίου Τάγματος, Στρατηγός PATRIC E.REA, συνοδευόμενος από τον Μεγάλο Προκαθήμενο Σταμάτη Κοντογεώργη, τον Μεγάλο Καγκελάριο Δημήτριο Τζίμα, τον Διοικητή Αθηνών Στέλιο Κατσέλη και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Γεώργιο Παπαχρήστο, επισκέφθηκαν εθιμοτυπικώς τον Μακαριώτατο αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμο τον Β’.

 
Ο Στρατηγός Μέγας Διοικητής ενημέρωσε τον Μακαριώτατο για το Διεθνές Τάγμα των Ιπποτών του ναού των Ιεροσολύμων, το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί και ανεπτύχθη η σύσφιξη των σχέσεων των δύο πλευρών.
 
Τέλος ο Στρατηγός Μέγας Διοικητής παρέδωσε στον Μακαριώτατο, το ποσό των 1.000 δολαρίων, σαν πρώτη δόση, για τη συμβολή του προσωπικά στα έργα επισκευής του Καθεδρικού Ναού Αθηνών.
 
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον Στρατηγό Μεγάλο Διοικητή για την ευγενική προσφορά. Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το Τάγμα και έδωσε εντολή όπως κατά την Τελετή της Εθνικής Περικοσμήσεως των Νέων Ιπποτών την 28η Νοεμβρίου 2009, να παραστεί και τον εκπροσωπήσει ο Μητροπολίτης Μαραθώνος κ.κ.ΜΕΛΙΤΩΝ.
 
Στη συνέχεια έγινε η απονομή του ΑΣΤΕΡΑ του ΤΑΓΜΑΤΟΣ από τον Στρατηγό Μεγάλο Διοικητή προς τον Μακαριώτατο και ανεγνώσθη το σχετικό ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ”.πηγη

Το κρυφό σχέδιο των 300, από τα επίσημα αρχεία της CIA. Η ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 


Δεν τα βάζει ο νους του ανθρώπου όσα έχουν σχεδιάσει οι παγκόσμιοι σατανιστές της ελίτ.
Σχέδια που μόνο σατανιστές όπως αυτοί, μπορούσαν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν σιγά – σιγά ώστε όπως όλα δείχνουν, πολύ σύντομα οι λαοί θα ξυπνήσουν και θα διαπιστώσουν πως είναι  στην πλειοψηφία τους ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ και στην μειοψηφία τους, ΣΚΛΑΒΟΙ.
Δεν προτίθεμαι ούτε να χαϊδέψω αυτιά, ούτε να ωραιοποιήσω καταστάσεις, αλλά ούτε και να απορρίψω όλα όσα αποκαλύπτονται 



Ένα flash back στα τελευταία σαράντα χρόνια για τους πιο νέους και στα τελευταία ογδόντα χρόνια για τους μεγαλύτερους, θα δώσει τη δυνατότητα να γίνει κατανοητή όλη η πορεία της υλοποίησης ενός  μεγάλου μέρους των σχεδιασμών της καμπαλίστικης ελίτ.
Κι αν οι αναγνώστες ανατρέξουν και στα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, θα διαπιστώσουν πως όλα όσα περιγράφονται σε αυτά, έχουν σχεδόν υλοποιηθεί.
Μένει πλέον το πιο σκληρό και ανελέητο σενάριο των σχεδιασμών των σατανιστών, για το τελικό κτύπημα στην ανθρωπότητα.
Το αν θα τα δεχθείτε ή θα τα απορρίψετε όλα αυτά, είναι δικό σας θέμα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να ζει στο … ρόζ συννεφάκι του, ή να κοιτάξει την πραγματικότητα κατάματα.
Προσωπικά, προτιμώ το δεύτερο και … ο αγώνας συνεχίζεται…

Ότι και να γίνει, δεν θα παραδώσουμε τα όπλα αμαχητί, με την ευχή και την αισιοδοξία πως κάποια στιγμή, θα λειτουργήσουν και οι ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.



Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ